Cosmo Auto

Zijn Oude Apparaten Even Snel Op Het Internet Of Zit Er Verschil Tussen?

Oude apparaten hebben soms nog steeds een WLAN g-adapter. Deze 802.11g-standaard verzendt met een maximale snelheid van 54 Mbps en is verouderd. Ook is de volgende n-standaard verouderd. Nieuwere apparaten hebben de veel betere WLAN AC-standaard (802.11ac). Als je een nieuwe aanbieder hebt gekozen de afgelopen tijd kan het je opgevallen zijn dat internet providers vergelijken steeds belangrijker wordt om de beste prijs te vinden.

De transmissiesnelheden zijn aanzienlijk hoger. En de toekomstige WLAN-standaardadvertentie en ay zouden het tempo opnieuw moeten verhogen. Dus als je een router hebt met een verouderde standaard, een nieuwe aankoop waard.

Let Op: na de nieuwe installatie moeten alle apparaten opnieuw worden verbonden met de nieuwe router. U hebt de toegangsgegevens voor uw internetverbinding nodig. Daarnaast kun je ook op zoek gaan naar een nieuwe goedkope tv en internet aanbieding te verzilveren, dit kan je sneller internet opleveren en een betere prijs opleveren.

Verleng Het WLAN-Signaal Met Een Repeater

Ondanks moderne normen kunnen WLAN-routers hun limieten snel bereiken als de afstand te groot wordt of als radionmerken zoals plafonds en muren moeten worden overwonnen. In een dergelijk geval kan een repeater helpen. Dit is een versterker die het WLAN-signaal ontvangt en het als het ware uitbreidt. De ideale locatie voor een repeater bevindt zich halverwege tussen de router en de ruimte waar u de draadloze dekking wilt verbeteren.

De repeater maakt net als een terminal verbinding met de router. In het doelgebied maakt de gebruikte terminal op zijn beurt verbinding met de repeater. De repeater stuurt de gegevens van de routerlocatie naar de bestemming. Met een repeater werkt het het beste als de te overbruggen afstand niet te groot is. In veel gevallen heeft zelfs de FritzBox een repeater-functie. Hoe de overeenkomstige faciliteit werkt, kunt u vinden in FOCUS Online .

Breid Wi-Fi Uit Met Powerline-Adapters

Als u grotere afstanden of zelfs volledige verdiepingen wilt overbruggen, is een uitbreiding van het WLAN-netwerk met powerline-adapters de voorkeursmaat. Deze adapters met geïntegreerd WLAN distribueren het routersignaal via de voedingslijn in alle kamers. Een LAN-poort op de router is verbonden met een powerline-adapter. Deze wordt vervolgens op een socket in de buurt van de draadloze router aangesloten.

De tweede adapter heeft een draadloos toegangspunt en kan op een ander stopcontact worden aangesloten. Terminals bij de tweede adapter worden via het stroomnetwerk automatisch verbonden met de draadloze router. U kunt verschillende adapters met elkaar combineren en voor elke verdieping een adapter gebruiken of de adapter in de kamer nemen die u gebruikt.

Met deze tips kunt u uw wifi-signaal aanzienlijk verbeteren. Je hoeft niet langer de keuken te verlaten om het recept online te lezen tijdens het koken , en mediaconsumptie, games of werk zijn veel leuker met een stabiel signaal.

1
0
0
0
0
0